Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - Υιοθεσία ειδών υπό εξαφάνιση!

Ενα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο προς τη Φύση με αξία πολλαπλάσια του κόστους του προτείνει για τις φετινές γιορτές η περιβαλλοντική οργάνωση WWF: την υιοθεσία ενός απειλούμενου είδους.

Επιλέξτε ανάμεσα σε τίγρη, γιγάντιο πάντα, πολική αρκούδα, δελφίνι, θαλάσσια χελώνα Καρέτα Καρέτα ή κραυγαετό και δώστε ανάσα σε είδη που έχουν ανάγκη από προστασία χωρίς καν να τα φιλοξενήσετε στο σπίτι.

Προσφέροντας 3 ευρώ τον μήνα η WWF θα σας παράσχει τη δυνατότητα της συμβολικής υιοθεσίας, η οποία προτείνεται και ως εναλλακτικό δώρο προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πιστοποιητικό
«Με τον τρόπο αυτό οι φίλοι σας που θα δεχτούν το δώρο γίνονται υποστηρικτές του WWF Ελλάς για ένα έτος, λαμβάνουν μια αφίσα-πιστοποιητικό του απειλούμενου είδους που επιλέξατε και το ημερολόγιο της οργάνωσης, καθώς επίσης τακτική ενημέρωση για τις παγκόσμιες προσπάθειες διάσωσης του είδους και τις δράσεις του WWF», εξηγούν οι υπεύθυνοι της οργάνωσης. «Οσοι επιλέξουν να ενισχύσουν την οργάνωση με ποσό από ¤5 το μήνα, θα λάβουν επιπλέον ένα λούτρινο μπρελόκ του WWF».

Παράλληλα, η οργάνωση προτείνει μια συλλογή δώρων, φιλικών προς το περιβάλλον, που περιλαμβάνουν ξύλινα παιχνίδια, παιδικά εκπαιδευτικά βιβλία και εκδόσεις, τσάντες και ομπρέλες, άλμπουμ και κορνίζες, t-shirts και καπέλα, χαρτοσχολικά, λούτρινα ζωάκια και ευχετήριες κάρτες. Τα προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, καταστήματα με είδη δώρων, supermarket και πολυκαταστήματα.

από www.ethnos.gr/article.asp?catid=11900&subid=2&pubid=44532950

Δεν υπάρχουν σχόλια: