Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΑΞΙΔΙΑ - Το νέο parking κοντά στο Ελ. Βενιζέλος, δείχνει τον δρόμο!

Μετά από παρέμβαση/ειδοποίηση με σχόλιο αναγνώστη μας, προκειμένου να αλλάξει το κείμενο στην ανάρτηση, όπως διαμορφώθηκε από Δικαστική απόφαση, το νέο κείμενο έχει προσαρμοστεί όπως υποδείχτηκε.
Εδώ να πούμε πως, όπως ειδοποιήθηκα, καμία ευθύνη δεν έχουμε για τυχόν παραβάσεις στην ανάρτηση, καθώς το κείμενο αναρτήθηκε με την αρχίκη μορφή του και όπως ήταν στο διαφημιστικό έντυπο της εταιρείας.
Οι πρσαρμοσμένες/αλλαγμένες φράσεις τελούν μέσα σε "εισαγωγικά".

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Έπεσε στα χέρια μας το διαφημιστικό της εταιρίας ΧTRIM για ενα νέο parking που έφτιαξε κοντά στο αεροδρόμιο. Το διαφημιστικό αυτό το δημοσιεύουμε ώς μια ένδειξη για το πως πρέπει να λειτουργεί η ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν ξέρουμε πως θα πάει η εταιρία, ούτε τους γνωρίζουμε, ούτε έχουμε μαζί τους καμία συνεργασία. Όμως οι άνθρωποι αυτοί κάθησαν και σκέφτηκαν κάτι, το οργάνωσαν και θα το παλέψουν, σε μια εποχή που όλοι οι άλλοι απλώς «κλαιγόμαστε». Επειδή μας εντυπωσίασε η ιδέα τους, σας την μεταφέρουμε. Το πλήρες κείμενο του διαφημιστικού της XTRIM έχει ώς εξής:
-----------------------
ΝΕΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ PARKING ΤΗΣ XTRIM ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ 4 ΕΥΡΩ / ΗΜΕΡΑ
Τέλος η ταλαιπωρία της μετάβασης από και προς το κτίριο του αεροδρομίου και της ανεύρεσης του αυτοκινήτου σας κατά την επιστροφή.
Συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ PARKING XTRIM σε σχέση με το υπάρχον parking του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος :

1. «Αμεση ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά προς τις αναχωρήσεις και από τις αφίξεις με ιδιόκτητα minibus (3 λεπτά)»
2. «Βοήθεια με τις αποσκευές σας»
3. ΔΩΡΕΑΝ εξωτερικό πλύσιμο μετά από 5 ημέρες παραμονή (από την 1η ημέρα για Executive Θέση). Στο Ελ. Βενιζέλος δεν υπάρχει αυτή η παροχή.
4. «ΔΩΡΕΑΝ WIFI σε όλο το χώρο μας 24 ώρες»
5. Ασφάλεια για εσάς και το όχημα σας σε 24ώρη φύλαξη με κάμερες και 2 μόνιμους φύλακες, security, σε χώρο περιφραγμένο και μη προσβάσιμο σε μη έχοντα εργασία άτομα. Στο Ελ. Βενιζέλος ο χώρος είναι προσβάσιμος από οιονδήποτε.
6. «Οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν οι πελάτες μας με τα αυτοκίνητά τους.(Μπαταρία, λάστιχο, μικροβλάβες).
7. Οι θέσεις του EXECUTIVE PARKING είναι εντός κλειστού γκαράζ, προστατεύοντας το όχημα σας. Στο Ελ. Βενιζέλος δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλος/ XTRIM/ Ελ.Βενιζέλος(Executive)/ XTRIM(Executive)
0-24 ΩΡΕΣ 13 ΕΥΡΩ/ 8 ΕΥΡΩ/ "25" ΕΥΡΩ/ 25 ΕΥΡΩ
1-2 ΗΜΕΡΕΣ 26 ΕΥΡΩ/ 15 ΕΥΡΩ/ 53 ΕΥΡΩ/ 30 ΕΥΡΩ
2-3 ΗΜΕΡΕΣ 39 ΕΥΡΩ/ 23 ΕΥΡΩ/ 66 ΕΥΡΩ/ 39 ΕΥΡΩ
4 ΗΜΕΡΕΣ 50 ΕΥΡΩ/ 35 ΕΥΡΩ/ 79 ΕΥΡΩ/ 59 ΕΥΡΩ
5 ΗΜΕΡΕΣ 50 ΕΥΡΩ/ 35 ΕΥΡΩ/ 80 ΕΥΡΩ/ 59 ΕΥΡΩ
6 ΗΜΕΡΕΣ 50 ΕΥΡΩ/ 35 ΕΥΡΩ/ 80 ΕΥΡΩ/ 59 ΕΥΡΩ
7 ΗΜΕΡΕΣ 50 ΕΥΡΩ/ 35 ΕΥΡΩ/ 80 ΕΥΡΩ/ 59 ΕΥΡΩ
Μετά την πρώτη εβδομάδα 4Ευρώ / ημέρα για υπαίθριο και 5Ευρώ /ημέρα για EXECUTIVE (σε κλειστό γκαράζ.)
Διεύθυνση : 8 χλμ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Τηλ. 210 2403405 & 6977 318600 Φαξ 210 2403404
Ερχόμενοι από Αθήνα : Έξοδος 20 ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ προς Κορωπί, στο πρώτο φανάρι αριστερά στα 50 μέτρα,
Ερχόμενοι από Βάρης-Κορωπίου : στο τελευταίο φανάρι ΠΡΙΝ το κόμβο της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ δεξιά στα 50 μέτρα αριστερά.
Email : xtrim.airport.parking@gmail.com
ΣΤΙΓΜΑ GPS: 37.54.09N 23.53.48E

2 σχόλια:

Paris είπε...

«…Αθήνα 14-10-2011.

Κύριοι,

Η α΄ εξ ημών εταιρεία, ασκώντας επιχείρηση σταθμεύσεως αυτοκινήτων για να εξυπηρετήσει το κοινό που επισκέπτεται το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, έλαβε την από 20-5-2011 (υπ αριθμ. 12122/11) αίτηση των εταιρειών «ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. και «CENTRAL PARKING SYSTEM – AΘΗΝΑ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Α.Ε.», απευθυνομένη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (τμ. ασφαλιστικών μέτρων), με την οποίαν ζητούσαν από το εν λόγω Δικαστήριο να καθαιρεθούν όλες οι πινακίδες επί των οποίων αναγράφονται οι φράσεις «PARKING για ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», «PARKING για το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», «ΠΑΡΚΙΓΚ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ», «LONG TERM PARKING» και «LONG TERM AIRPORT PARKING» και να απαλειφθούν οι φράσεις από τα αυτοκίνητά μας «AIRPORT PARKING» και «AIRPORT LONG TERM PARKING», να μην προβαίνει του λοιπού (η εταιρεία μας) στην χρήση των ως άνω φράσεων και να μην προβαίνει σε διαφήμιση παροχής υπηρεσιών με περιεχόμενο που να θίγει τις εταιρείες τους.

Την 26-7-2011 συζητήθηκε, ενώπιον του ανωτέρω Δικαστηρίου αίτημα των εν λόγω εταιρειών για χορήγηση εις βάρος μας προσωρινής διαταγής σύμφωνα με την οποίαν να απαγορευθεί η χρήση των ανωτέρω φράσεων έως συζητήσεως της υποθέσεως.

Με απόφασή του το εν λόγω Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των αντιδίκων εταιρειών για μη εκ μέρους μας χρησιμοποίηση των ανωτέρω φράσεων και υπεχρέωσε την εταιρεία μας να μην χρησιμοποιεί σε διαφήμιση υπηρεσιών της τα κάτωθι συγκριτικά στοιχείς εν σχέσει με τις υπηρεσίες που παρέχονται στο Αεροδρόμιο εκ μέρους τους, έως εκδικάσεως της υποθέσεως την 8-11-2011, ήτοι:


1. Στην πρώτη παράγραφο θα πρέπει να μείνει η εξής φράση. «Αμεση ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά προς τις αναχωρήσεις και από τις αφίξεις με ιδιόκτητα minibus (3 λεπτά)». Θα πρέπει να απαλειφθεί η φράση «Στο Ελ. Βενιζέλος περπατάμε μεγάλη απόσταση μέχρι την είσοδο του Κτιρίου».


2. Στην δεύτερη παράγραφο θα πρέπει να μείνει η εξής φράση. «Βοήθεια με τις αποσκευές σας». Θα πρέπει να απαλειφθεί η φράση «Στο Ελ. Βενιζέλος δεν υπάρχει αυτή η παροχή».


3. Στην τέταρτη παράγραφο θα πρέπει να μείνει η εξής φράση. «ΔΩΡΕΑΝ WIFI σε όλο το χώρο μας 24 ώρες». Θα πρέπει να απαλειφθεί η φράση «Στο Ελ. Βενιζέλος μόνο 20΄».


4. Στην έκτη παράγραφο θα πρέπει να μείνει η εξής φράση. «Οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν οι πελάτες μας με τα αυτοκίνητά τους.(Μπαταρία, λάστιχο, μικροβλάβες). Θα πρέπει να απαλειφθεί η φράση «Στο Ελ. Βενιζέλος δεν υπάρχει τέτοια βοήθεια - παροχή».


5. Επίσης, στον συγκριτικό πίνακα τιμών στάθμευσης ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ πρέπει να αναφερθεί ότι η προσφερόμενη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος παροχή κοστίζει για τις πρώτες πέντε (5) ώρες εικοσιπέντε (25) ευρώ και όχι σαράντα (40) ευρώ, όπως εκ παραδρομής μας ανεγράφη…».


Ως εκ τούτου, για να μην μας δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα από την εκ μέρους σας προβολή της αρχικής μας δημοσιεύσεως, την οποίαν προφανώς την έχετε αναρτήσει αρχείθεν, θέτουμε υπ όψιν σας ότι θα πρέπει του λοιπού να διορθωθεί το κείμενο αυτό, ως ανωτέρω…»:


Επειδή αρνούμεθα την οποιαδήποτε εμπλοκή μας στις ανωτέρω καταχωρήσεις.

Επειδή δεν είναι σκοπός μας να παραπλανήσουμε το καταναλωτικό κοινό.

Επειδή συμμορφωθήκαμε άμεσα με το διατακτικό της προσωρινής διαταγής.


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ


Θέτουμε υπ όψιν σας ότι δεν υφίσταται εκ μέρους μας πρόθεση να παρανομήσουμε, καθ οιονδήποτε τρόπο, αλλά σκοπεύουμε μόνον να ασκήσουμε την δραστηριότητά μας στα πλαίσια των κανόνων της ελεύθερης αγοράς με απόλυτο σεβασμό στον νόμο και τις δικαστικές αποφάσεις.


Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής επιδότω νομίμως την παρούσα προς ένα έκαστο των ανωτέρω νομικών προσώπων προς γνώσιν τους και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφων επί λέξει στην έκθεση επιδόσεώς του.


Αθήνα 14-10-2011
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

apolakaimesasola είπε...

Αγαπητέ κύριε,

Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας και θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως οι αλλαγές έγιναν, όπως υποδείχτηκαν.

Να σημειώσουμε πως καμία ευθύνη δεν φέρουμε για τυχόν λάθη και/ή παραλείψεις, από ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί, όπως αυτές εξεδώθησαν από τις εν λόγω εταιρείες/ή και φυσικά πρόσωπα.

Ευχαριστούμε για την υπόδειξη σας και πιστεύουμε στην ειλικρινή και εμπεριστατομένη είδηση, που σκοπό έχει την ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.