Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ/ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - "Planetbook" το περιβαλλοντικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια!

Το Planetbook είναι μια πρωτοβουλία μιας οικολογικής Μη κερδοσκοπικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης με την ονομασία ΚΕΑΝ, που μέσω ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού και με την υποστήριξη χορηγών, δίνει "μαθήματα" περιβαλλοντικού πολιτισμού σε όλη την οικογένεια.

Παρ' ότι είναι πιο επικεντρωμένο στο παιδί και την ενημέρωσή του, ευαισθητοποίησή του σε θέματα περιβαλλοντικής πρακτικής, είναι μια προσπάθεια αξιέπαινη, που μπορεί να αφυπνίσει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Διανέμεται δωρεάν στις περιβαλλοντικές ομάδες των σχολείων και τους καθηγητές περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από το Κ.Ε.Α.Ν., ενώ μέχρι σήμερα έχει διατεθεί σε περισσότερα από 150 σχολεία της χώρας. Επιπρόσθετα, το παιχνίδι έχει παρουσιαστεί σε περισσότερα από 10,000 παιδιά μέσα από ένα πλήθος εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με θέμα την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Για παρουσιάσεις του Planetbook σε σχολεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κ.Ε.Α.Ν. στο τηλέφωνο 210-2692880

*Το παιχνίδι αυτό μπορείτε να το αγοράσετε και σαν ιδιώτης, κοστίζει 25 Ευρώ και μπορεί να το παραγγείλετε και από το λινκ που σας παραθέτουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: