Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΥΝΑΥΛΙΑ - Οι Thievery Corporation στο Θέατρο Βράχων 29 Μαϊου!

Οι Thievery Corporation στο Θέατρο Βράχων29 Μαΐου, 21:30

Δυνατοί, ρυθμικοί, μελωδικοί, πολιτικοποιημένοι οι Thievery Corporation έρχονται για να ανοίξουν την αυλαία του φετινού συναυλιακού καλοκαιριού.

Στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας κάνουν στάση στην Αθήνα με σκοπό να μας παρουσιάσουν ένα show που θα περιλαμβάνει τα best of κομμάτια τους και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τα χρυσά παιδιά του Eighteenth Street Lounge!
Οι Thievery Corporation, ή αλλιώς το ντουέτο των Rob Garza και Eric Hilton που κατοικοεδρεύει στo Washington D.C., ξεπέρασαν γρήγορα τα αμερικανικά σύνορα και πέταξαν προς την άλλη όχθη του Ατλαντικού, για να την κατακτήσουν και να ταυτιστούν με αυτό που εννοούμε όταν χρησιμοποιούμε τον όρο lounge στη μουσική. Οι συνθέσεις τους, άλλωστε, είναι ένα μίγμα από dub reggae, acid jazz, κλασικούς ήχους της Ινδίας αλλά και της Βραζιλίας (αγαπούν ιδιαίτερα τη bossa nova), vintage μουσικές από soundtrack ταινιών αλλά και rock αναφορές, και όλα αυτά δεμένα μεταξύ τους με ένα ιδιαίτερο ύφος που όταν πρωτοέσκασαν μύτη στην ντόπια σκηνή, τους εξασφάλισε, δικαιωματικά, τον τίτλο του μοντέρνου, του καινούριου.

Δείτε εδώ ένα από τα πιο γνωστά τους κομμάτια!
www.youtube.com/watch?v=rmWGaKgXnHM&feature=fvst

Δεν υπάρχουν σχόλια: