Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - Ο Π.Φιλιππίδης μιλαέι για τον νέο κύκλο του 50-50

Μπορεί μέχρι στιγμής φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα έχοντας πέσει με τα μούτρα στο θέατρο, αλλά ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπή την τηλεόραση και δεν παραλείπει να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα σε συνέντευξή του...

Μιλώντας λοιπόν στο ''Έθνος άουτ'', ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζει όλο το παρασκήνιο του νέου κύκλου επεισοδίων για το 50-50, που κάποιοι το ήθελαν να μην επιστρέφει στις οθόνες μας μετά τη διαφωνία του Σάκη Μπουλά με το Mega.

''Ήταν να μπούμε για γυρίσματα στις αρχές Δεκέμβρη και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις που είχαμε τα καθυστέρησαν λίγο. Αντί για αρχές Δεκέμβρη ξεκινάμε αρχές Γενάρη . Στις 3 με 4 του μήνα! Δημιουργήθηκε μία φιλολογία χωρίς κανένα λόγο. Είχαμε κλείσει τα χρήματα και υπήρξαν κάποιες ελάχιστες διαφωνίες στα συμβόλαιά μας, αλλά αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί αφορούν τον κόσμο. Συζητήσαμε, προτείνανε και τελικά τα βρήκαμε και μπαίνουμε για γύρισμα. Αυτό μετράει μόνο.'' εξηγεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει δριμύτερος από τη νέα χρονιά στην tv.

Ο δημοφιλής κωμικός όμως φαίνεται ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο Mega, αφού βάζει... άριστα και σε δύο δημοφιλή τηλεοπτικά του προγράμματα: το Master Chef και το Νησί.

''Τους έβλεπα τις προάλλες στην Ανατροπή και μου θύμισαν τους τρεις του 50-50 μας. Τρομεροί τύποι και με απίστευτο χιούμορ. Αληθινά απίστευτο!'' σχολιάζει για τους τρεις κριτές του Master Chef, δηλώνοντας ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συμμετείχε στην κριτική επιτροπή ενός ριάλιτι μαγειρικής.

Όσο για το Νησί... ''Θα ήθελα πολύ να παίξω σε μία τέτοια καλοφτιαγμένη σειρά, σε μία τόσο ακριβή παραγωγή που υπογράφεται από άξιους συντελεστές. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές.'' καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: