Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

«Το χρυσό στους Ολυμπιακούς» - Υπόλοιπα Αθλήματα - Υγρός Στίβος | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Τα "Χρυσά" κορίτσια της πισίνας, όνομα και πράγμα, μετά τον θρίαμβο στην Σαγκάη, ετοιμάζονται, πρώτα ψυχολογικά για τον επόμενο στόχο.
Τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.

Βέβαια, όσο και αν φαντάζει οξύμωρο, πρέπει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια να περάσει από προολυμπιακό τουρνουά, προκειμένου να εξασφαλίσει την θλεση της. Είναι και αυτό από τα παράξενα των διεθνών Ομοσπονδιών, που θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις με όλα τα κράτη.

Τα κορίτσια είναι σίγουρο πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δώσουν το παρόν. Και αν το πετύχουν(το αν είναι για την οικονομία της συζήτησης ως ενδεχόμενο...), το Ολυμπιακό μετάλιο είναι πολύ κοντά. Γιατί τέτοια αισιοδοξία; Πηγάζει από το ότι στην Ολυμπιάδα θα μετέχουν πολύ λίγες ομάδες από την Ευρώπη και οι υπόλοιπες θα είναι(εκτός ίσως από ΗΠΑ και Αυστραλία και ίσως την Κίνα μετά τα τελευταία αποτελέσματά της), που αρχικά η θέση στην 4άδα να είναι σχεδόν σίγουρη και το μετάλιο ένα βήμα μετά!

Ένα είπα; Μα τα κορίτσια δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο, πλέον, από την κορυφή!

Σας το ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, κορίτσια και ευχαριστούμε και πάλι για τις μοναδικές στιγμές που μας προσφέραται.

«Το χρυσό στους Ολυμπιακούς» - Υπόλοιπα Αθλήματα - Υγρός Στίβος | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Δεν υπάρχουν σχόλια: