Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αυτοπυροβολήθηκε(κατά λάθος) στον...ανδρισμό του!

Ένα απίστευτο και περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα την προηγούμενη Τρίτη στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι, η Κάρα και ο Τζοσουά, είχαν βγει μια βόλτα για περπάτημα. Ήταν περίπου 7:30 το απόγευμα και η Κάρα έδωσε το όπλο της, χρώματος ροζ παρακαλώ, να το κρατήσει ο Τζοσουά.

Ο δύσμοιρος, για κακή του τύχη, έβαλε το όπλο στη ζώνη του. Ξαφνικά και ενώ περπατούσαν αμέριμνοι το όπλο εκπυρσοκρότησε. Να σημειωθεί ότι το όπλο ήταν τοποθετημένο στην περιοχή της κοιλιάς. Έτσι… το όπλο τον πυροβόλησε στα γεννητικά του όργανα αλλά και στο μηρό.

Παρ’ όλα αυτά ο 26χρονος βρήκε το κουράγιο να καλέσει ασθενοφόρο. Όταν τον ρώτησαν από το κέντρο τι του είχε συμβεί, οι υπάλληλοι έμειναν άφωνοι. Του πρότειναν ενώ ερχόταν το ασθενοφόρο να δέσει σφικτά την πληγή με ένα πανί, όμως ο Τζοσουά δυσκολευόταν!

Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής που διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό δήλωσαν ότι δεν είναι ακόμα ενήμεροι για τον τύπο του όπλου αλλά και για το αν είχε ασφάλεια. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν θέλεις να μεταφέρεις όπλο χρησιμοποιείς θήκη, όχι τη ζώνη σου!»

Ο άτυχος άντρας έχει υποστεί τόσο σοβαρές όσο και μόνιμες βλάβες.
Μάλιστα σαν να μην του έφτανε η δυστυχία του, μπορεί να αντιμετωπίσει και κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία!!!

Πηγή: dailymail


Δεν υπάρχουν σχόλια: