Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ/TV - 24HOURS/Ο Τζακ Μπάουερ στο σινεμά!

Είναι πλέον γεγονός! Ο Κήφερ Σάδερλαντ γνωστός για τον ρόλο του Τζακ Μπάουερ στην σειρά 24 Ώρες, αποφάσισε να μεταφέρει τα κατορθώματα του στον κινηματογράφο.

Η σειρά ήταν από τις πρώτες που καθιέρωσαν τα σίκουελ στην τηλεόραση με το κόνσεπτ της να προβάλει σε 24 ώρες, πραγματικού χρόνου, σε αντίστοιχα 24 επεισόδια τις περιπέτειες της Αντιτρομοκρατικής Ομάδας να σώσει τις ΗΠΑ(και τον κόσμο ενίοτε) από την καταστροφή(πυρηνικό όλεθρο, χημικό κλπ), προβάλει φέτος αισίως τον 8ο κύκλο της και μάλον θα είναι και η τελευταία σεζόν.

Ο πρωταγωνιστής της(που παράλληλα είναι και εκ των παραγωγών και ενίοτε και συγγραφέας), προανήγγειλε την συγγραφή ενός προσχεδίου, όπως το ονόμασε, για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, όπου το στόρυ θα είναι στην Ευρώπη.

Εκεί ο περίφημος και καθόλου πολίτικαλ κορέκτ ώς προς τις μεθόδους του, ο οποίος είναι μέλος της Αντιτρομοκρατικής Ομάδας που έχει έδρα το Λος Άντζελες(η περίφημη CTU), πάντα για το συμφέρον της πατρίδας και τα ιδανικά της, θα προσπαθήσει για πολλοστή φορά να σώσει τον πλανήτη από τους τρομοκράτες.

Τυχαίο ίσως αλλά και ίσως απαρατήρητο το γεγονός πως τα αρχικά του Τζακ Μπάουερ είναι τα ίδια με του(ίσως) πιο γνωστού μυστικού πράκτορα που γέννησε ποτέ το μυαλό ενός ανθρώπου και κρατάει ακόμα και σήμερα την ίδια αίγλη.
Του ενός και μοναδικού: Μποντ! Τζέϊμς Μποντ!!!

Τυχαίο είπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: