Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Έρχονται τα νέα PAD από LG, Samsung



Μέσα στον Απρίλιο ή το Μάιο θα κάνει την εμφάνισή του το νέο tablet της LG με την κωδική ονομασία Optimus Pad που θα προσφέρει δυνατότητα απεικόνισης τρισδιάστατου περιεχομένου. Η παραπάνω είδηση ήρθε από τον τεχνικό διευθυντή της Nvidia κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2011.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει ο προγραμματισμός διάθεσης της συσκευής στα καταστήματα με περισσότερα στοιχεία να αναμένονται στις αρχές Μαρτίου.

Η Samsung Electronics, σε συνεργασία με τον όμιλο Vodafone, παρουσίασαν το Samsung GALAXY Tab 10.1 (Μοντέλο P7100), μία ισχυρή έξυπνη συσκευή πολυμέσων με επεξεργαστή τεχνολογίας Dual Core και λειτουργικό με την έκδοση Android 3.0 (Honeycomb), η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία κινητής ψυχαγωγίας.

Καθώς, το ενδιαφέρον της αγοράς των tablets αυξάνεται διαρκώς, η Samsung και η Vodafone συνεργάστηκαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών και να προσφέρουν το τέλειο μέσο για να απολαύσει κανείς το τεράστιο εύρος δυνατοτήτων που παρέχει η πλατφόρμα Android. Για όσους παίζουν παιχνίδια, διαβάζουν eBooks ή ενημερώνουν την κατάστασή τους στο Facebook, το ελαφρύ, ιδιαίτερα λεπτό Samsung GALAXY Tab 10.1 αποτελεί το απόλυτο εργαλείο ψυχαγωγίας και συνεχίζει την τεράστια εμπορική επιτυχία των συνολικά δύο εκατομμυρίων Samsung GALAXY Tab που έχουν πωληθεί, έως σήμερα ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: