Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΑΞΕΝΑ - Το Bowness, έκανε την εμφάνισή του!

Ήταν ένα κρύο πρωινό του Φλεβάρη. Στη λίμνη Windermere της Αγγλίας επικρατούσε η απόλυτη νηνεμία και η πυκνή ομίχλη είχε καλύψει τα πάντα γύρω της. Και όμως, ένα ζευγάρι, ο Tom Pickles και η Sarah Harrington έκαναν καγιάκ στα ήρεμα νερά της λίμνης και κατάφεραν να φωτογραφίσουν με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου το θρυλικό τέρας της λίμνης… το Bowness!

Τρεις ή τέσσερις καμπύλες από το σώμα του τεράστιου πλάσματος ξεπροβάλουν μέσα από τα νερά δίπλα από ένα νησάκι, σε παρόμοια «πόζα» με εκείνη του τέρατος του Loch Ness. Το νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το τέρας, πρόλαβε να το απαθανατίσει πριν χαθεί ξανά στην παγωμένη λίμνη.

Ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος για τους δυο νέους οι οποίοι κατάφεραν να βγάλουν ίσως την καλύτερη φωτογραφία του τέρατος για πάνω από μισό αιώνα! Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα όλο αυτό να είναι μια τεράστια απάτη, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα. Αν όμως όντως είναι αλήθεια, τότε σίγουρα κάτι πολύ τρομακτικό κρύβεται στα ύδατα της λίμνης Windermere.

«Στην αρχή νόμισα ότι ήταν σκύλος» είπε ο Tom και συμπλήρωσε: «Μετά κατάλαβα ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο και κολυμπούσε πολύ γρήγορα. Είμαι σίγουρος ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο από όσο μπόρεσα από την σκιά που φαινόταν μέσα στο νερό». «Ήταν σαν ένα τεράστιο φίδι» είπε η Sarah που παρά τον ενθουσιασμό της, είναι ακόμα σοκαρισμένη.

Από το 1950 μέχρι και σήμερα αυτή είναι η 8η φορά που μια παρόμοια φωτογραφία του τέρατος του Bowness έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Καμία όμως από τις προηγούμενες δεν έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη περιέργεια όσο αυτή. Σύμφωνα με τους ειδικούς η φωτογραφία φαίνεται αυθεντική, αν και η ποιότητα είναι πολύ κακή για να μπορέσουν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: