Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Τέχνη σε δρόμους, τοίχους και κτίρια - Μέρος 1ο

Μια μορφή τέχνης που έχει μεγάλη άνθιση τα τελαυταία χρόνια, είναι η ζωγραφική σε δρόμους, τοίχους και κτίρια, είτε σε μορφή φωτογραφίας, είτε σε 3D, που πραγματικά δίνει μιά άλλη όψη σε κάποιες "αχρωμες" πόλεις.

Θα δούμε μερικά δείγματα από αυτή την προσπάθεια και ελπίζω να σας αρέσει. Ξεκινάμε με το 1ο μέρος που έχει 6 φωτογραφίες:


Αυστηροί δάσκαλοι...


Γιατί μηδενίστηκε ο μαθητής, αφού απάντησε... σωστά σε όλες τις
παρακάτω ερωτήσεις  ;


1 - Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας;

- Στην τελευταία του.

2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας;

-Στο κάτω μέρος της σελίδας.

3 - Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων;

-Ο γάμος.

4 - Ποια είναι

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μόνο στην Ελλάδα - Μέρος 2ο

Ε, μια που σήμερα έπιασα τις "σειρές", ας συνεχίσω με τις υπέροχες(σικ) επιγραφές/πινακίδες που έχουμε δει/βρεί αναρτημένες στην πατρίδα μας και μας έχουν προκαλέσει, αν μη τι άλλο να τις φωτογραφίσουμε.

Μέρος 2ο λοιπόν και επιφυλασσόμεθα για συνέχεια:


Εστιατόρια στον κόσμο - μέρος 2ο

Σας άρεσε το 1ο μέρος της περιήγησης σε υπέροχα εστιατόρια στον κόσμο; Ας συνεχίσουμε λοιπόν, με κάποια ακόμα:


ΘΕΑΜΑΤΑ: Ένας ταχυδακτυλουργός με...iPad! | THE TUBE | LiFO

Τι μπορεί να κάνει ένας ταχυδακτυλουργός με iPad? Πόσο "διαδραστικά" μπορεί να παίξει με την τεχνολογία; Είναι δυνατόν να κάνει "ζωντανά" τα πράγματα που αποτυπώνονται στην οθόνη του;

Αυτά και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί:
iPad Magic Show | THE TUBE | LiFO

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο καλύτερος show-μπάρμαν!!!

Αν υπήρχε διαγωνισμός για τον πιο εντυπωσιακό μπάρμαν για τα κόλπα που μπορεί να κάνει με τα μπουκάλια την ώρα που φτιάχνει κοκτέιλ, αυτός που φαίνεται στο βίντεο, θα ήταν σίγουρα στους 3 καλύτερους.

Δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε τις ικανότητες του, μέχρι το τέλος!

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Εστιατόρια ανά τον κόσμο! - Μέρος 1ο

Δεν έχετε κάποια στιγμή ονειρευτεί να φάτε σε κάποιο ειδιλιακό εστιατόριο, έστω και για μια φορά στην ζωή σας; Ανεξάρτητα από το που βρίσκεται αυτό; Σε μια παραλία, σε ένα βουνό, σε ένα εξωτικό νησί, κάπου τέλως πάντων ΜΟΝΑΔΙΚΑ;

Ε, εδώ θα σας δείξουμε κάποια από αυτά. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτό που θέλετε και "καλή όρεξη". Κι αν δεν έχετε αρκετά χρήματα, δεν πειράζει. Κάντε χρήση του γνωστού γνωμικού: "Φάτε μάτια "ψάρια" και κοιλιά περίδρομο"


AD: Μια "καυτή" σάλτσα! Rhys Ifans vs. The Voodoo Mama

Τι γίνεται όταν κάποιος "προβοκάρει" με σεξουαλικό υπονοούμενο μια "χυμώδη" νέγρα; Πως θα αντιδράσει αυτή; Και είναι έτοιμος να αντέξει την πρόκληση αυτός;

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω πολύ καλή διαφήμιση:
Rhys Ifans vs. The Voodoo Mama - YouTube

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η Σαντορίνη στην...Ταϋλάνδη!!!

Η Σαντορίνη στην. Ταϊλάνδη !

 Η πρωτότυπη δημιουργία φέρει την ονομασία «Santorini Park» και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου στην πόλη Cha Am, κοντά στην Μπανγκόκ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν τα ψώνια τους μέσα σε ένα «καταγάλανο» τοπίο.
Πιο συγκεκριμένα, το «πάρκο», που καταλαμβάνει έκταση 60 περίπου στρεμμάτων, «πλημμυρίζει» από τα χρώματα του κυκλαδίτικου νησιού, καθώς το λευκό και το γαλάζιο κυριαρχούν σε κάθε γωνιά του. Επιπλέον, στενά πλακόστρωτα δρομάκια, σιντριβάνια, αγάλματα αλλά και ένα καμπαναριό στην είσοδο ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή κατασκευή.
perierga.gr - Η Σαντορίνη στην... Ταϊλάνδη!
Έτσι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και παράλληλα να βιώσουν για λίγο την ομορφιά του διάσημου κυκλαδίτικου νησιού, που διαφημίζεται στην Ασία με τον καλύτερο τρόπο.
perierga.gr - Η Σαντορίνη στην... Ταϊλάνδη!
Άλλωστε ο ιδιοκτήτης του πάρκου δηλώνει λάτρης της Σαντορίνης: «Πριν από τρία χρόνια ταξίδεψα στη Σαντορίνη και