Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Funny Video - Δεν υπάρχει!!! Σκύλος σπρώχνει κότα στον δρόμο της ακολασίας...

Αυτό που θα δείτε απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Ίσως να είναι και το βίντεο της χρονιάς.

Και σενάριο ταινίας κινουμένων σχεδίων, δεν θα μπορούσε να περιγράψει και να δείξει με τέτοιον τρόπο, τις εικόνες που θα δείτε!

Πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε έναν σκύλο να βάζει με το έτσι θέλω μια...κότα στο σκυλο-σπιτάκι του για να την ωθήσει στην ακολασία(σικ); Δείτε το και πείτε μου

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΗ - Michael Jackson One Year Death Tribute 1958.2009 Mega-Mix 2010

Πέρασε ήδη ένας χρόνος χωρίς τον Βασιλιά της ΡΟΡ! Τον ένα και μοναδικό Μάϊκλ Τζάκσον που τόσο άδικα και γρήγορα άφησε αυτόν τον κόσμο.

Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ΟΛΩΝ των ΕΠΟΧΩΝ, που με όλα τα κακά του και αυτά που του καταλόγισαν, άφησε ένα τεράστιον έργο, παρακαταθήκη για μελλοντικούς καλλιτέχνες.

Σήμερα σε όλη την γη γίνονται αφιερώματα για αυτόν τον μοναδικό καλλιτέχνη, για αυτόν που εκτόξευσε την έννοια της σόου μπιζ στην δισκογραφία, σε δυσθεώρατα ύψη, ακόμα και για αυτούς που σήμερα θέλουν να λέγονται μεγάλοι, ακόμα και γι' αυτούς που απολαμβάνουν την διαφήμιση των εταιρειών τους, με αμέτρητα εκ. δολλάρια.

Ο Μά"ικλ Τζάκσον δεν τα χρειαζόταν αυτά, αφού ήταν ο ίδιος one man show! Και ίσως το τελευταίο...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα αφιέρωμα στην δουλειά του...

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΗ/VIDEO CLIP - Gotan Project "Mi Confesion

Οι Gotan Project έχουν έρθει κι άλλες φορές στην Ελλάδα. Προχθές όμως εν μέσω οικονομικής κρίσης, παρ' ότι η τελευταία τους δουλειά πουλάει καλά, οι παράγοντες της συναυλίας είχαν το εισιτήριο αρκετά ακριβά (45 Ευρώ προπώληση και 50 στο γκισέ).

Έτσι κάτι περισσότερο από 2000 φίλοι τους απόλαυσαν και μάλιστα σε ένα τάνγκο τους έκαναν διασκευή το τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη "Οι πρωθυπουργοί", αιφνιδιάζοντας ευχάριστα το κοινό τους και ταυτόχρονα έδειξαν την μεγάλη γκάμα ακουσμάτων τους.

Τους ακούμε εδώ στο "Mi Confesion" από το 'Lunatico' (XL Recordings)."

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Η πρώτη εύκαμπτη οθόνη αφής από μεγάλα φύλλα γραφένιου


Το «αστέρι» στο πεδίο των νέων υλικών είναι αναμφίβολα το γραφένιο, που αποτελείται από εύκαμπτα φύλλα άνθρακα με πάχος μόνο ενός ατόμου διατεταγμένα σε ένα εξαγωνικό πλέγμα, το οποίο, μεταξύ άλλων, είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού. Μέχρι τώρα το γραφένιο ήταν δύσκολο να αξιοποιηθεί ως εναλλακτική λύση σε οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεις, ΑΤΜ, ηλιακά πάνελ κλπ. επειδή ήταν δύσκολη η παραγωγή του σε κλίμακα μεγαλύτερη των λίγων εκατοστών.

Τώρα όμως, για πρώτη φορά, νοτιοκορεάτες ερευνητές του πανεπιστημίου Σουνγκιουνκγουάν, όπως αναφέρουν σε σχετική έρευνα που παρουσίασαν στο περιοδικό “Nature Nanotechnology”, σύμφωνα με το “Science” και το "New Scientist", κατάφεραν να κατασκευάσουν ορθογώνια φύλλα γραφένιου με διαγώνιο διάμετρο 76 εκατοστών και να τα αξιοποιήσουν για να δημιουργήσουν την πρώτη στον κόσμο λειτουργική και εύκαμπτη οθόνης αφής από γραφένιο.

Η εξέλιξη στην τεχνολογία γραφένιου έχει αναπτυχθεί ταχύτατα. Μόλις το 2004 απομονώθηκαν τα πρώτα φύλλα γραφένιου από άνθρακα. Το 2009 ερευνητές του πανεπιστημίου του Τέξας υπό τον χημικό Ρόντνεϊ Ρούοφ κατόρθωσαν να φτιάξουν τετράγωνα φύλλα γραφένιου με πλευρά ενός εκατοστού και τώρα οι κορεάτες ερευνητές έκαναν ένα πραγματικό άλμα στις διαστάσεις του νέου και πολλά υποσχόμενου υλικού, σε σημείο που να φαντάζει πια δυνατή η κατασκευή μεγάλων οθονών με γραφένιο.

Το φιλμ γραφένιου που χρησιμοποιήθηκε στην κορεατική οθόνη αφής, είχε ηλεκτρική αντίσταση μικρότερη από αυτή του συνήθους διάφανου ημιαγωγού που κατασκευάζεται από οξείδιο κασσίτερου ινδίου (ΙΤΟ) και χρησιμοποιείται σήμερα στις οθόνες αφής. Το γραφένιο αποδείχτηκε ότι έχει καλύτερη απόδοση και είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό σε σχέση με το τρέχον υλικό (ΙΤΟ) σε μια οθόνη.

Ο Ρούοφ χαιρέτισε την κορεατική πρόοδο, όμως προειδοποίησε ότι δεν θα είναι εύκολη η εγκατάλειψη του ΙΤΟ από τις βιομηχανίες ηλεκτρονικών, οι οποίες εδώ και χρόνια έχουν μάταια επιχειρήσει να αντικαταστήσουν το υλικό αυτό με άλλους ημιαγωγούς από φιλμ νανοσωλήνων άνθρακα, αλλά συνάντησαν τεχνικά προβλήματα, που έχουν ως συνέπεια την εμφάνιση «νεκρών» εικονοστοιχείων (pixel) στις οθόνες, ορατών από το μάτι. Επειδή όμως το ίνδιο, που περιέχεται στο ΙΤΟ, είναι πανάκριβο υλικό, γι’ αυτό οι εταιρίες ηλεκτρονικών έχουν κάθε οικονομικό κίνητρο να δώσουν ευκαιρίες στο γραφένιο.

από ΕΝΕΤ

ΓΕΝΙΚΑ - YouTube - "Μπαζαααρ" στην Πάρο!

Αυτό θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στο καινούριο ΑΡΒΥΛΑ player της επόμενης χρονιάς!!!
Η δημοσιογράφος μπαίνει σε ένα μαγαζί στην Πάρο που κάνει προσφορές και ο καταστηματάρχης δηλώνει πως κάνει προσφορές τύπου bazar.

Απολαύστε τον!

YouTube - paros kragmenos

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΗ/VIDEO CLIP - The Bamboos "You Ain't No Good"

Άλλο ένα συγκρότημα από την TRU THOUGHTS είναι οι BAMBOOS. Ένα μουσικό σύνολο με καταγωγή από την Αυστραλία, που "περιφέρεται" μουσικά ανάμεσα σε ACID JAZZ/SOUL/FUNK με την ίδια ευκολία.

Εδώ τους ακούμε στο 2ο σινγκλ "You Ain't No Good" από την τελευταία τους δουλειά με τίτλο "4".

ΜΟΥΣΙΚΗ/VIDEO CLIP - U2 "Vertigo" (Taken from U2 360°)

Και αφού αναφερθήκαμε νωρίτερα στο πρόβλημα του ΒΟΝΟ ας απολάυσουμε το "Vertigo" όπως παρουσιάστηκε στην περσινή τους περιοδεία.

Γίνε καλά γρήγορα να σε δούμε από κοντά...

ΜΟΥΣΙΚΗ/Video Clip - Belleruche "Clockwatching"

Οι BELLERUCHE είναι ένα από τα "διαμαντάκια" της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας TRU THOUGHTS.
Εδώ θα ακούσουμε το 1o κομμάτι "Clockwatching" από τον πολυαναμενόμενο δίσκο/CD που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Καλή ακρόαση!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ΜΟΥΣΙΚΗ - Ο Μπόνο... στοιχίζει στους U2, 500.000 λίρες την ημέρα!


Ο Μπόνο (φωτογραφία) και το συγκρότημά του «U2» δεν διανύουν και την καλύτερή τους φάση. Τον προηγούμενο μήνα ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην πλάτη, ενώ το γκρουπ βρισκόταν στα μέσα των προετοιμασιών του για την παγκόσμια περιοδεία του.

Η μπάντα αναγκάστηκε να αναβάλει 16 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική αλλά και την εμφάνισή του στο «Γκλάστομπερι». Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μάνατζέρ των «U2» Πολ ΜακΓκίνες αποκάλυψε πως η κακοτυχία αυτή θα τους κοστίσει. «Είτε παίξουμε είτε όχι, η περιοδεία μάς κοστίζει 500.000 λίρες την ημέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα έχουν πάει καλά μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα δώσει την συναυλία στην Αθήνα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ΣΙΝΕΜΑ - Τα παιχνίδια «σώζουν» το Χόλιγουντ


Τη φωτεινή, αισιόδοξη πλευρά του καλοκαιριού είδε επιτέλους το αμερικανικό μποξ όφις χάρη στο τρισδιάστατο «Toy Story 3», που με 109 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις έδωσε δυνατή ώθηση το περασμένο τριήμερο στα «πεσμένα» από τις αρχές Μαΐου κινηματογραφικά ταμεία των ΗΠΑ.

Ετσι το πολυδιαφημισμένο καρτούν της Πίξαρ μετράει ρεκόρ: κατ’ αρχάς πέτυχε την πιο εμπορική πρεμιέρα για τον μήνα Ιούνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ κατέκτησε τον τίτλο του μεγαλύτερου ανοίγματος του στούντιο της Πίξαρ (σύμφωνα και με τις προσαρμογές του πληθωρισμού) και έγινε το 11ο κατά σειρά στην υπερ-επιτυχημένη πορεία της εταιρείας που σκαρφαλώνει στο νούμερο του μποξ όφις.

Τα χαμόγελα, λοιπόν, επέστρεψαν στο Χόλιγουντ, που βρέθηκε να αγωνία από την κατά 6% πτώση των εσόδων του σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο (οι αναλύσεις μαρτυρούν άνοδο του μποξ όφις κατά 30% σε αντιστοιχία με το τριήμερο από 18 έως 20 Ιουνίου το 2009) και αναθάρρησε με τα νέα δεδομένα που δείχνουν πλέον ανάκαμψη και συρρίκνωση της συνολικής πτώσης στο 1%. Το μέλλον για το «Toy Story 3» προβλέπεται από τους αναλυτές ιδιαίτερα μακρύ και προσοδοφόρο, μιας και έχει ήδη συγκεντρώσει κοντά στα 45 εκατ. δολάρια από το 25% της διεθνούς κινηματογραφικής αγοράς και έπεται συνέχεια με την ευρύτερη έξοδό του την τρέχουσα εβδομάδα παγκοσμίως.

Ενισχυμένα από την... ακριβούτσικη τιμή του εισιτηρίου για τις προβολές ταινιών σε 3D, τα παιχνίδια του «Toy Story» μαγνήτισαν μικρούς και μεγάλους (κυρίως τους νέους θεατές από 17 έως 25 χρόνων που μεγάλωσαν με τα δύο προηγούμενα καρτούν της σειράς), αποδεικνύοντας ότι η φθορά του χρόνου και η σκουριά δεν τα αγγίζει. Εξάλλου, είναι το βασικό συστατικό μιας σειράς που εγκαινιάστηκε το 1995 (με το «Toy Story») και σηματοδότησε τη σπουδαία, ανανεωτική πορεία της Πίξαρ και της «μητέρας» Ντίσνεϊ, που την αγόρασε το 2006, στον χώρο του κινουμένου σχεδίου.

Πάνω από 100 εκ. δολ.
Το «Toy Story 3» του Λι Ούνκριχ έγινε η τρίτη ταινία μετά τα «Iron Man 2» και «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» που άνοιξε πάνω από το όριο των 100 εκατ. δολαρίων μέσα στο 2010 στις ΗΠΑ.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ - Η ανθρώπινη φυλή δεν θα υπάρχει σε 100 χρόνια λέει Αυστραλός επιστήμονας

Η ανθρώπινη φυλή θα εξαφανιστεί μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, αδυνατώντας να επιβιώσει από την έκρηξη του πληθυσμού και την αλόγιστη κατανάλωση, σύμφωνα με τις δυσοίωνες εκτιμήσεις του Αυστραλού καθηγητή μικροβιολογίας Φρανκ Φένερ. Ο 95χρονος καθηγητής εκτίμησε ότι ο homo sapiens δεν θα υπάρχει πιθανότατα μετά από 100 χρόνια και μαζί με αυτόν θα έχουν εξαφανιστεί πολλά ακόμα ζώα. «Πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Νομίζω ότι είναι πια πολύ αργά», τόνισε.

Από τότε που οι άνθρωποι εισήλθαν στην περίοδο που ανεπίσημα είναι γνωστή ως Ανθρωπόκαινος (μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση), όπως είπε, η ολέθρια επίδραση της ανθρωπότητας πάνω στον πλανήτη μας ανταγωνίζεται επάξια οποιαδήποτε εποχή παγετώνων ή πρόσκρουση κομήτη στο παρελθόν.

Ο Φένερ ήταν αυτός που το 1980 ανακοίνωσε την εξάλειψη της ευλογιάς στην Παγκόσμιο Σύνοδο Υγείας, κάτι που μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Συγγραφέας 22 βιβλίων, ο Φένερ είναι επίτιμος πλέον καθηγητής στο Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο.

Ο πληθυσμός της Γης, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ, είναι σήμερα περίπου 6,8 δισεκατομμύρια και μέχρι το τέλος του 2011 θα έχει ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια.

Ο Φένερ θεωρεί την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις στα οικοσυστήματα ως την κυριότερη αιτία για την μελλοντική εξαφάνιση του ανθρώπου.

«Θα έχουμε την ίδια τύχη με τους ανθρώπους της Νήσου του Πάσχα», ανέφερε.

ENET.GR

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΦΕΣΤΙΒΑΛ - Μουσικό καλοκαίρι στο προαύλιο του Badminton

Ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα οι εκδηλώσεις-συναυλίες γνωστών μουσικών και συγροτημάτων στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου Badminton.

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα 21/6- Σάββατο 26/6
BARBARA MENDES
Brasilian Feeling

Η Barbara Mendes έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις μας - αλλά και στην on stage πρακτική και πράξη - ως μια από τις πιο σπουδαίες μορφές της σύγχρονης βραζιλιάνικης μουσικής, σε μια έκταση που αγγίζει την κλασική popular ή τζαζ, την bossa nova, το ροκ, την σόουλ ή οτιδήποτε - καθώς δείχνει το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, «Nada pra Depois». Η Barbara Mendes όλα αυτά τα χρόνια έχτισε το καλλιτεχνικό της image με απλά και σταθερά βήματα, πιάνοντας μια ευρεία εκφραστική γκάμα που ξεκινάει από την urban μουσική της πατρίδας της, πάει στην καθαρή τζαζ νοοτροπία της Νέας Υόρκης και έρχεται στην πολυμορφική Ευρώπη - όπου συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, και η Ελλάδα καθώς η Barbara είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού κοινού. To πρώτο live άλμπουμ της είναι ηχογραφημένο στο Half Note Jazz Club και μέσα από τις εμφανίσεις και τις συνεργασίες της η Barbara Mendes επεκτείνει την τέχνη της σε περιοχές που ξεκινούν από τη σύγχρονη musica popular brasileira και φθάνουν ως την dance electronica - έχοντας σαν μόνιμη βάση της την τζαζ. Και πάνω απ' όλα, φωνή που βγάζει αίσθημα...

Δευτέρα 28/6- Σάββατο 03/7
NNENNA FREELON
Jazz Star!

Μέσα στην τελευταία δεκαετία, η Nnenna Freelon έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες παρουσίες της vocal jazz. Δεν είναι μόνο οι βραβεύσεις, οι υποψηφιότητες Grammyâ, οι φιλανθρωπικές συμμετοχές και όλα αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι, κυρίως, το τραγούδι της και ο τρόπος που το εκφέρει, μια τέχνη που η Nnenna Freelon καλλιεργεί εδώ και μια 20ετία, με βήματα που την πάνε όλο και πιο ψηλά (ως status) αλλά και όλο και πιο μέσα (ως αίσθηση και καλλιτεχνική προσέγγιση). Το πρόσφατο άλμπουμ της, «Homefree», την τοποθετεί σε επίπεδα μη συγκρίσιμα - παρά μόνο με τα διαρκή είδωλα της τζαζ, όπως η Ella, η Billie, η Sarah. Και αυτό που δείχνει, πάνω απ' όλα, είναι ότι η Nnenna «έχτισε» την καλλιτεχνική της πορεία πάνω σε ισχυρές βάσεις, με πίστη στην παράδοση και στην δημιουργική εργασία, δίνοντας κάθε φορά τις καλύτερες ποιότητές της όχι μόνο σε σχέση με την ερμηνεία αλλά και την σύνθεση, την παραγωγή κ.ο.κ. Με μια πλούσια και μεστή δισκογραφία, που αρχίζει με το «Nnenna Freelon» του 1992 και έρχεται στο σήμερα, η Nnenna Freelon είναι κυριολεκτικά στην κορυφή της vocal jazz...

Δευτέρα 05/7- Σάββατο 10/7
TIGER LILLIES
Hardcore Cabaret

Έχοντας κλείσει μια 20ετία ιδιαίτερου μπρεχτικού πανκ καμπαρέ - με ισχυρές γεύσεις freak show και δόσεις μεταμοντέρνου ανθρώπινου τσίρκου - οι Tiger Lillies κατόρθωσαν (αρχικά) να κλέψουν τις καρδιές του ελληνικού κοινού και, στη συνέχεια, να τις χειραγωγούν κατά βούληση σε πλήθος από συναυλίες και live shows. Οι Tiger Lillies είναι από τα λίγα σχήματα που έχουν καλλιεργήσει ένα ιδιαίτερο θεατρικό στυλ, υπερκαλύπτοντας οτιδήποτε συμβαίνει στη σημερινή ποπ, indie ή mainstream. Κάνοντας πράξη τα όνειρα (ή τους εφιάλτες) του Martyn Jaques, το λονδρέζικο αυτό γκρουπ, μέσα από δυο δεκάδες άλμπουμ και αμέτρητες μουσικοθεατρικές παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, εξακολουθεί να παίζει και να δημιουργεί με την αντιθετική ομορφιά (ή την ασχήμια) μας και διαχέει με την μουσική και την τέχνη του μια μοναδική τρυφερότητα. Οι Tiger Lillies δεν είναι συνηθισμένο συγκρότημα, φτιάχνουν παραστάσεις «μη κανονικές» και δημιουργούν μετα-μιούζικαλ χωρίς συναισθηματισμούς αλλά γεμάτα με αισθήματα, καμπαρέ χωρίς κλασικές λύσεις και δραματουργία αλλά με πλήρη την decadence που προϋποθέτει το πράγμα, μπρεχτικό θέατρο α λα Tom Waits, ροκ χωρίς ηλεκτρικές κιθάρες, φελινικά όνειρα που μπορούν να γίνουν και εφιάλτες.


Δευτέρα 12/7- Σάββατο 17/7
MARIA & ALBA SERRANO «INTUICION»
Flamenco Magic

Η Maria Serrano παρουσιάζει την παράσταση «Intuicion» έχοντας μαζί της στη σκηνή την αδελφή της, Alba Serrano - και ένα πλήρες γκρουπ έξι μουσικών από την Compania Maria Serrano. Μιλώντας για αυτή την εκπληκτική χορεύτρια του φλαμένκο που ακούει στο όνομα Maria Serrano, στεκόμαστε στην ηφαιστειώδη παρουσία της και στον εκρηκτικό χορό της. Έχει γραφτεί ότι πρόκειται για την «Voodoo Queen του φλαμένκο» και αυτό δεν είναι υπερβολή καθώς η μουσική την παρασύρει σε μια ρυθμική μάχη με απροσδιόριστα δαιμόνια ενώ, σε κάποια άλλη στιγμή, η εκφραστική μελαγχολία κυριαρχεί στις μαγευτικές κινήσεις της. Η Maria Serrano δεν είναι η τυπική χορεύτρια του φλαμένκο: πάντα πάει πιο πέρα από την σεβιλιάνικη παράδοση - και πάντα φτιάχνει τη δική της παράδοση. Αυτό φαίνεται και στη μουσική συνοδεία που επιλέγει και που παίζει με διάφορα στυλ: flamenco-jazz, latin-jazz, Cuban-jazz κ.λπ. Οι κιθάρες και τα φωνητικά περάσματα κρατούν το χρώμα του φλαμένκο, το πιάνο φτιάχνει τον δικό του κόσμο, πάνω στον οποίο η Maria Serrano χτίζει την προσωπική της μαγεία μέσα από την τέχνη που της μετεμφύτευσαν οι μεγάλοι μύστες του φλαμένκο στην πόλη της, τη Σεβίλλη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Θράσος Ειρήνης.

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Video/Γενικά - Τρελές πτήσεις με ήλιο και...τσιχλόφουσκες!

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την καινούρια τρέλα, αλλά καλό είναι (ειδικά όσοι είναι γονείς), να το κρατήσετε μακριά από παιδικά βλέματα.

Και σίγουρα μην επιχειρήσετε να το δοκιμάσετε εσείς... Αν έχετε τόση περιέργεια πάντως για να το κάνετε, καλύτερα εξασφαλίστε μια καλή ασφάλεια ή τουλάχιστον φορέστε αλεξίπτωτο!!!

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΘΕΑΜΑΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - v4.ethnos.gr - Παραστάσεις με δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Ενα μοναδικό θέαμα για τα ελληνικά δεδομένα(πάντα) ετοιμάζεται στο Αττικό Πάρκο.

4 δελφίνια και 2 θαλάσσια λιοντάρια, που μας έχουν έρθει από το θαλάσσιο πάρκο της Λιθουανίας, χάρη σε μιά σύμβαση που σύναψε το Πάρκο, θα είναι έτοιμα κάποια στιγμή την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα για παραστάσεις, μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε περισσότερα στο σχετικό ρεπορτάζ του Εθνους και του τηλ. σταθμού MEGA.

v4.ethnos.gr - Παραστάσεις με δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο - ειδησεις , κοινωνια